Η ΗΟΟΡ και «Οι φίλοι του Πέτρου» στο 5ο τουρνουά 3Χ3

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού κινείται στους ρυθμούς του 5ου τουρνουά μπάσκετ 3X3 που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις και για μία ακόμη χρονιά θα είναι υπό την αιγίδα της FIBA.

Το πρώτο ραντεβού θα δοθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου στην έδρα της ΗΟΟΡ τη Σάλα Γεννηματά στις Συκιές (3ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών), το δεύτερο το διήμερο 14-15 Μαΐου και το τρίτο το διήμερο 11-12 Ιουνίου (σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες).

Και το 5ο τουρνουά της ΗΟΟΡ, όπως και όλα τα προηγούμενα, θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αποδέκτη το σύλλογο «Οι φίλοι του Πέτρου». Η ιδιαιτερότητά του θα είναι ωστόσο ότι για πρώτη φορά θα υπάρξει διαγωνισμός 3Χ3 με καροτσάκια ενώ για ακόμη μία φορά θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Τάσου Τέμπου.

Ειδικά στο φετινό τουρνουά οι δύο πρώτες του ομάδες της μεγάλης κατηγορίας 18+ αυτές δηλαδή που θα φθάσουν στο τελικό του τρίτου τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 11-12 Ιουνίου θα προκριθούν στο τελικό τουρνουά της Αθήνας σε συνεργασία με την Urban Legends. Μάλιστα μέσω αυτού θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην Πράγα.

Όπως κάθε χρόνο, και το φετινό 5ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ αφορά αθλητές και ερασιτέχνες, λάτρεις του basketball, ηλικίας από 8 έως 98 ετών! Μεταξύ άλλων η HOOP ετοιμάζει όπως κάθε χρόνο πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ατομικά διαγωνιστικά, βολών, τριπόντων κλπ. και θα κερδίσουν πολλά δώρα.

Επίσης και στο φετινό 5ο τουρνουά 3Χ3 της ΗΟΟΡ θα εφαρμοστεί το online ranking σύστημα σε συνεργασία με το ranking σύστημα της FIBA. Σύμφωνα με αυτό καθένας από τους συμμετέχοντες θα μπορεί να βλέπει τις επιδόσεις του αλλά και την κατάταξη του, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Η διαδικασία εγγραφών ξεκίνησε ήδη στην ιστοσελίδα της HOOP, http://www.hoopbec.gr. Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:

Γραφείο: Ιπποκράτους 16 Συκιές
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310582454 και 6986613311
Mail: info@hoopbec.gr
Site: www.hoopbec.gr

hoop 3x3

Advertisements